Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΟΠΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΙΜΑ ΕΡΓΑ...

Πρώτα χαίρομαι ιδιαίτερα, που τα έργα αυτά προχωρούν και συγχαίρω κι ευχαριστώ όλους τους αρμόδιους που εργάστηκαν για την πρόοδο των έργων, γιατί πράγματι είναι έργα απολύτου ανάγκης, αφού έχουν να κάνουν με την προστασία ανθρωπίνων ζωών κι όχι μόνο.
Όμως καλό θα είναι να τονίσουμε και να υπενθυμίσουμε εδώ, προς κάθε ένα, ότι τα συγκεκριμένα έργα που πραγματοποιούνται σήμερα, είναι ως έναν βαθμό έργα και των προηγουμένων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Χανίων με νομάρχες τους κ. Κατσανεβάκη Γεώργιο και Αρχοντάκη Γρηγόριο και της Δημοτικής Αρχής του τέως Δήμου Ιναχωρίου, αφού εξ αρχής τα συγκεκριμένα έργα τα είχαν βάλει στόχο και τα είχαν δρομολογήσει. 
Από τον συντονισμό και τη συνεργασία λοιπόν των δύο αυτών Αρχών, φτάσαμε στο αποτέλεσμα τα έργα αυτά να είναι ολοκληρωμένα κι ώριμα από άποψης μελετών και χρηματοδότησής των σήμερα.
Καλό, λοιπόν, θα είναι κάποια πράγματα να λέγονται με τ’ όνομά τους, όχι για πληρωμή αυτών που εργάστηκαν, αλλά για την ηθική τους ικανοποίηση.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι η κάθε αρμόδια Αρχή πρέπει να ετοιμάζει και να ωριμάζει έργα για την επόμενη, όπως κι εκείνη κάτι βρίσκει από την προηγούμενη.

Κωνσταντίνος Δ. Χαρτζουλάκης,
πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου τ. Δήμου Ιναχωρίου

Τελικά άνοιξε η σήραγγα Τοπολίων; Και αν ναι ποιος άραγε θα ενημερώσει τον κόσμο ότι πλέον ο δρόμος είναι ανοικτός; Δεν είδα ανακοίνωση πουθενά, ή θα τον ανοίξουν προσωρινά και ο θεός βοηθός;

Δεν υπάρχουν σχόλια: