Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΩΝ

Σε μια αποφασιστική κίνηση, προχώρησε το Πατριωτικό Μέτωπο: Ολοκλήρωσε σήμερα τις διαδικασίες ίδρυσης Τράπεζας Ελληνικών Σπόρων και Φυτών, αναπληρώνοντας το τεράστιο κενό που υπήρχε σε αυτόν των χώρο. Όχι μόνο λόγω της ανυπαρξίας του Κράτους, αλλά και μετά την υποβάθμιση/εξαφάνιση του ΕΘΙΑΓΕ, του μοναδικού δημόσιου φορέα, που ασχολούνταν έστω με τεράστιες δυσκολίες με τον τομέα αυτόν.
Τον επιστημονικό τομέα ανέλαβε επιστημονική επιτροπή επικεφαλής της οποίας τίθεται επικεφαλής, διεθνούς κύρους Πανεπιστημιακός Καθηγητής και στελεχώνεται με Πανεπιστημιακούς, Ερευνητές και Γεωπόνους.
Παράλληλα, προετοιμάστηκαν, πεντακόσια (500) στρέμματα εύφορης καλλιεργούμενης έκτασης στη περιοχή της Λαμίας, για να σπαρθούν οι πρώτοι αρχαίοι και πρωτογενείς σπόροι (Ζειά, Έμμερ, κόκκινο καλαμπόκι, καρπούζι μικρό μαύρο κλπ κλπ), οι οποίοι θα καταφθάσουν την Ελλάδα από την Μέση Ανατολή (από μια περιοχή, από τις πολλές τις οποίες οποίες ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος), την ερχόμενη εβδομάδα.
Τη ίδια ώρα, οργανώνεται σύγχρονος στεγασμένος χώρος αποθήκευσης σπόρων, έκτασης δύο χιλιάδων (2.000) τετραγωνικών μέτρων και υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, ο οποίος θα φιλοξενήσει τους σπόρους,......
........ οι οποίοι θα διατίθενται στους Έλληνες επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιεργητές.
Στις σκοτεινές εποχές που βιώνουμε και στις ακόμη σκοτεινότερες που έρχονται, το Πατριωτικό Μέτωπο με τις δράσεις του, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύει, πως όσο υπάρχουν Έλληνες Πατριώτες, η χώρα αυτή η οποία γεννήθηκε από το φωτεινό πνεύμα και τις θυσίες των προγόνων της, δεν θα χαθεί.
Κουράγιο Έλληνες. Θα τα καταφέρουμε.
Και μην ξεχνάτε: Το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν ζητά την ψήφο σας. Ζητά μόνο, να πάρουμε ως Λαός, την υπόθεσή μας στα χέρια μας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μου φανεί καθόλου απίθανο να διανέμει και Μυλοποταμίτικους σπόρους χασισιού , τώρα που πιστεύουν ότι προσφέρουν και έργο οι Νεοναζί !

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗς ΧΡΥΣΗς ΑΥΓΗς ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ...ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΑΝΤΩς ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΓΑΛΕς ΠΟΣΟΤΗΤΕς!!!!! ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΠΡΟ 15ΗΜΕΡΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ "ΝΕΟΝΑΖΙ". ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΝΑΖΙ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕς. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΣΥΝΕΠΩς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΙΑς ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΛΕς ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΟς ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗς = ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑς ΕΘΝΙΚΙΣΤΗς = ΕΛΛΗΝΑς ΕΘΝΙΚΙΣΤΗς.ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟς = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.... ΞΥΔΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ....ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΜΥΘΕΥΤΕΙς ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΑς ΤΟΣΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙς ΤΗ ΔΟΣΗ ΞΥΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΝΕΙς ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυτά και Νεοναζί ένα σώμα , κάνουνε και κανένα τσιγαριλίκι στα κρυφά να μην ξεχάσουνε τις παλιές τους δουλειές σαν μπράβοι της νύχτας !

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ......ΞΥΔΑΚΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΞΥΔΑΚΙ!!!