Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

Εκεί που φαινόταν ότι θα γινόταν προσλήψεις με το σταγονόμετρο στα σώματα ασφαλείας, ξέσπασε ξαφνική θεομηνία με περισσότερες από 4.000 θέσεις! Νωρίτερα έγινε γνωστή από το αρχηγείο της αστυνομίας η πρόσληψη, μέσω των πανελλαδικών, για 1.300 δόκιμους αστυφύλακες και 100 δόκιμους αξιωματικούς, χωρίς να αναγγελθεί ότι στο ... "υπόστρωμα" υπάρχουν άλλες 100 θέσεις για πρόσληψη αξιωματικών με ειδικά καθήκοντα.
Όχι παίζουμε, οι υπόλοιποι που περιμένουν χρόνια στην ουρά. Το κράτος χρειάζεται περισσότερο τα σώματα ασφαλείας πλέον από οτιδήποτε άλλο. Οι φύλακες τους.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: