Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΞΙΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει ανάξιους του κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των Χανίων, εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι το Εργατικό Κέντρο Χανίων. Η ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμή την στάση που τήρησαν οι βουλευτές των Χανίων, κατά την ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου στη βουλή. Σε αυτήν επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι, "τα μοναδικά συναισθήματα που διακατέχουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους, και γενικά όλους τους πολίτες που καλούνται να πληρώσουν πάλι τα δυσβάστακτα μέτρα που ψηφίστηκαν στο κοινοβούλιο, για να αποφευχθεί τάχα η χρεοκοπία της χώρα μας, είναι απογοήτευση, αγανάκτηση και οργή. Το ότι ψηφίσατε το Μεσοπρόθεσμο (Μνημόνιο 2) και τον εφαρμοστικό νόμο με "ναι" ή με "παρών", είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αναξιοπιστίας και της αδυναμίας σας να διαφυλάξετε τα συμφέροντα της χανιώτικης κοινωνίας, και κατ' επέκταση του Ελληνικού λαού".
Άντε και σε επανεκλογή κύριοι...με το καλό να ξαναδώσετε υποψηφιότητα.....Αλλά περιέργεια είναι να ακούσω τι λέει η συνείδηση αυτουνού που διατυμπάνιζε ότι θα ψηφίσει κατά συνείδηση....ο Σηφαλιός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: