Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΕΒΙΒΑ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΟΥ

 Για να προχωρήσουμε παρακάτω στα του οίκου μας καλό είναι να ξεμπερδεύουμε με το πρόβλημα που κάποιοι νομίζουν ότι υπαρχει. Θα δικάσουμε όλοι μαζι την υποψήφια δημοτικό σύμβουλο που μας ενοχλεί...δημόσια και με παραδειγματισμό. (από το να δικάσουμε άλλους). Είναι απλό, εύκολο και θα ικανοποιήσει μια μερίδα δημοτών μας που έχουν προσωπικό πρόβλημα μιας και γενικό δεν βλέπω προς το παρόν να υπάρχει. 
Προτείνω να στηθεί λαϊκό δικαστήριο σε μια πλατεία μας... θα προτιμούσα την αγαπημένη μας, και με συνοπτικές διαδικασίες όποιοι και όποιες θέλουν να δικάσουν την συγκεκριμένη, που κακά τα ψέματα αυτή είναι και η αιτία της χρόνιας απραξίας μας, της νωχελικότητας μας, της αδιαφορίας μας, ας παρουσιαστούν. Είμαι σίγουρος ότι μετά και την σίγουρη καταδίκη του μοναδικού ανθρώπου που φταίει για τα χάλια μας, ότι θα πάρουμε  μπρος και θα ασχοληθούμε με τα σοβαρά προβλήματα μας ώστε να γίνει η Κίσαμος αυτό που της αξίζει .. κάτι άκουσα ότι το Μονακό θα έλθει δεύτερο. Όσοι φοβούνται να κατηγορήσουν ή να δικάσουν ευθέως μπορούν να χρησιμοποιήσουν και κουκούλα....ξέρουν αυτοί.
Μετά δε και την καταδίκη της θα μπορέσουμε να ξαναγυρίσουμε στα της λαμπρής καθημερινότητας πράγματα που όλα χάλασαν εξαιτίας της, και σαν αδέλφια να πάμε ως και τις εκλογές.
Όχι τίποτα άλλο αλλά έτσι θα ξεμπερδεύουμε και από κάποιους και κάποιες που νομίζουν ότι το κλίμα των εκλογών το χαλάει η συγκεκριμένη...
Εβίβα του βουγιού.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: