Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Κίσαμος από την Αρχή» αισθάνομαι την ανάγκη για λογαριασμό όλων μας, που υπήρξαμε υποψήφιοι του συνδυασμού, να ευχαριστήσω  δημόσια όλους τις φίλες και φίλους μας που στάθηκαν δίπλα μας, μας ενθάρρυναν, μας στήριξαν και μας ψήφισαν. 
Σεβόμενοι απόλυτα τις αρχές και τους κανόνες της Δημοκρατίας, αποδεχόμαστε και την επιλογή των συνδημοτών μας να υπερψηφίσουν άλλους συνδυασμούς και υποψηφίους. 
Συγχαίρουμε τον κ. Μυλωνάκη για την επανεκλογή του, όπως επίσης και τους νέους δημοτικούς συμβούλους του και ευχόμαστε ειλικρινά να εργαστεί με το επιτελείο του για το καλό του τόπου και των ανθρώπων μας, με ανοικτότερους ορίζοντες, με περισσότερη σοφία και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. 
Ευχόμαστε στους επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων και τους συμβούλους, που θα αποτελέσουμε το νέο δημοτικό συμβούλιο από 1-1-2024, να έχουμε μία παραγωγική και δημιουργική θητεία από την θέση που μας τοποθέτησαν οι Κισαμίτες με την επιλογή τους.
Ειδικά, στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τους τοπικούς μας συμβούλους, παλαιούς και νέους, ευχόμαστε να είναι δραστήριοι και χρήσιμοι για τα χωριά τους και τους συντοπίτες τους.
Προσωπικά, διαβεβαιώ δημόσια όλους όσους με έστειλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα εξακολουθήσω να εργάζομαι και να λειτουργώ ως εκπρόσωπος όλου του Δημοτικού μου Συνδυασμού αλλά και όλων των συμπολιτών μας, που θέλουν να ακούγονται οι απόψεις τους, οι θέσεις και οι προτάσεις τους μέσα στα όργανα του Δήμου μας.
Για το σκοπό αυτό σύντομα θα προχωρήσουμε σε ανακοίνωση αναλυτικού πλάνου συν-εργασιών, με βάση το οποίο θα παρέχεται βήμα έκφρασης για όλους τους συμπολίτες μας, που θα μετουσιώνεται σε επίσημες προτάσεις και θέσεις μας / θέσεις μου στο Δημοτικό μας Συμβούλιο.
Τόσο για εμένα προσωπικά , όσο και για όλους όσοι ήρθαν κοντά μου το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε....
Μιχάλης Θεοδωρογλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: