Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ

Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής και του νέου δημοτικού συμβουλίου από την Ένωση Ιδιοκτητών Τουριστικών Μονάδων Κισάμου.
Επίσης, συγχαρητήρια προς όλους τους συμπολίτες μας που έδωσαν τον αγώνα τους και δεν κατάφεραν να εκλεγούν.
Ευχόμαστε καλή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ όλων των παρατάξεων, με αποκλειστικό γνώμονα το καλό της Κισάμου. Οι προκλήσεις και οι εξελίξεις των επόμενων ετών δεν αφήνουν κανέναν στο περιθώριο.
Καλή επιτυχία στο νέο δημοτικό συμβούλιο με την επιθυμία να εργαστεί σκληρά για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. Ας συνεργαστούμε όλοι για ένα καλύτερο μέλλον.
Συγχαρητήρια ξανά και καλή δουλειά! 
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος, το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: