Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αγαπητοί δημότες, σας ενημερώνουμε ότι έχουν εκδοθεί οι λογαριασμοί Ύδρευσης για το  Α’ Εξάμηνο του έτους 2023 και έχουν σταλεί ταχυδρομικά αλλά και ηλεκτρονικά σε όσους δημότες έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Όσοι εξοφλήσουν το λογαριασμό τους μέχρι τέλος του μηνός Οκτωβρίου και δεν έχουν προηγούμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές  θα επωφεληθούν την έκπτωση συνέπειας 10%.
Όσοι δεν έχουν επιλέξει, μέχρι σήμερα, την ηλεκτρονική αποστολή των λογαριασμών, καλούνται να δηλώσουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Για την εξόφληση των λογαριασμών και την καταχώρηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2822340206, 2822340207, 2822340218 και 2822340231.
Εκ του Δήμου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: