Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΦΙΛΩΝ Ε.Ε.Ε.Εκ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Ε.Ε.Ε.Εκ. Κισσάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί το Κολύμπι Αγάπης στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου από τον Βαρουχάκη Κώστα και τον Πατεράκη Νίκο από τα Αντικύθηρα στην Κίσσαμο.
Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον Δήμο Κισσάμου που ήταν συνδιοργανωτής της συγκεκριμένης δράσης. Το μετεωρολόγο κ. Λέκκα Μανώλη που βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Κώστα Βαρουχάκη μεγάλο διάστημα πριν την δράση όσο και κατά την διάρκεια αυτής. Την Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του ΝΟΧ (ΕΝΑΜΟΝΟΧ) που βρισκόταν καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής δίπλα στους αθλητές μας και τα ChaniaBoatsRental που παραχώρησε το σκάφος στους ναυαγοσώστες. Όλα τα βενζινάδικα που πρόσφεραν καύσιμα για τα σκάφη που αποτελούσαν μέρος της δράσης: Χορευτάκη Ιωάννα, Μαυροδημητράκη Σπύρου, Ροδουσάκη Μανώλη, Αφοί Μπαριωτάκη, Μαρή Αντώνη. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ραϊσάκη Γιάννη για την συνοδεία με το σκάφος του και την υποστήριξή του σε όλη την Οικογένεια Βαρουχάκη μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του Τερεζάκη Βαγγέλη.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον Τοπική Κοινότητα Αντικυθήρων και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο Χαρχαλάκη Γιώργο όπως και τον Χαιρετάκη Τάσο για τις καταπληκτικές πλακέτες που έφτιαξε για να δώσουμε στον Βαρουχάκη Κώστα και στον Πατεράκη Νίκο, απεικονίζοντας όλο τον αγώνα που έδωσαν. Τελειώνοντας ευχαριστούμε τον Γεωργιλάκη Γιώργο που βρίσκεται πάντα δίπλα σε όποιον ζητάει τη βοήθειά του και που καλωσόρισε στην παραλία του Τελωνείου τους αθλητές μας μαζί με τον Ερυθρό Σταυρό Κισσάμου.
Τελειώνοντας να ενημερώσουμε ότι οι δωρεές προς το Ειδικό Σχολείο Κουτουφιανών έφτασαν περίπου τις 11.000 € και όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει μπορεί να το κάνει στον λογαριασμό της AlphaBankμε IBAN: GR8001406880688002001000066.
Με εκτίμηση
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: