Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΚΙΣΣΑΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Στη Κίσσαμο οι εκλογές έχουν πολλούς συνδυασμούς και υποψήφιους και όλοι οι υποψήφιοι έχουν πιθανότητες να μπουν στο Β γύρο. Εμείς έχουμε φίλους σε όλους τους συνδυασμούς και μπορείτε να ψηφίσετε όποιον θέλετε.
Μία ειδική  αναφορά  όμως σε ένα φίλο νομίζω χρειάζεται και αυτή δεν είναι άλλη από το Χάρη Κοντοπυράκη, το Χάρη του παλιού Ppaagalino για όσους θυμούνται στα Χανιά και του παλιού Φειδία, το Χάρη του τένις club της Σάλας στο Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων, το Χάρη του ποδοσφαίρου, της διασκέδασης, της καλής ζωής, των φίλων, της Μαλβίνας Κάραλη και πολλών άλλων.
Όλοι οι συνδυασμοί είναι άξιοι, όλοι οι υποψήφιοι είναι ικανοί, ο Χάρης όμως έχει μία ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας από τα ωραία χρόνια της δεκαετίας του 90, από τις ατέλειωτες πολιτικές συζητήσεις εκείνης της εποχής αλλά και της δεκαετίας του 2000, από τα ατέλειωτα βράδια διασκέδασης.
Ο Χάρης του Παναθηναικού, του Δ.Σ του ΟΦΗ, ο άνθρωπος ο εξωστρεφής, ο παρεξηγημένος πολλές φορές, ο δικός μας Χάρης. Και αν στη πολιτική δημιουργούνται πάθη, οι φιλίες είναι πάνω από την πολιτική. Καλή επιτυχία φίλε Χάρη
ΝΜ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: