Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ


 Ένα απολογητικό σημείωμα σχετικά με την στάση του blog στις αυριανές εκλογές.

Επειδή υπάρχει καποια άγνοια επι του θέματος θα ξεκαθαρίσω απλά οτι άλλο ειναι το blog και άλλο ο Γιάννης Παπαδάκης. Κάποιοι στην βιασύνη τους αυτή ενδεχομένως και εξεπίτηδες, τα μπερδεύουν και αυτό δημιουργεί πρόβλημα όχι σε μένα που είμαι ξεκάθαρος στις απόψεις μου, αλλά στους ίδιους.

Η σελίδα όπως γράφει στις πληροφορίες της φτιάχτηκε για τα κακώς κείμενα της πόλης της Κισάμου, πριν ακόμα εμφανιστούν στην αυτοδιοικητική "πιάτσα" όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά σήμερα. Δηλαδή με απλά λόγια το αρχείο του blog ειναι τόσο μεγάλο και προ 15ετίας.

Με την πάροδο του χρόνου και αφού ενώθηκαν και οι 3 δήμοι η εμβέλεια του μεγάλωσε και πάρα πολλοί επώνυμοι όσο και ανώνυμοι βγήκαν στέγη για το παράπονο τους, την αδικία και το πρόβλημα τους. Να θυμηθώ ποιοι έχουν γράψει σκέψεις, προβληματισμούς και κατηγορώ; Εύκολο αφού υπάρχει αρχείο. Δήμαρχοι, δικηγόροι, πρέσβεις, καθηγητές και δάσκαλοι, Σχετάκης, Κατζουράκης, Σκουλάκη, Μυλωνάκης, Σταθάκης, Κουκουράκης, Κουνελάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι φορέων και φυσικά πολλοί πολίτες. 

Το blog εξάλλου και λόγω του ονόματος του δεν μπορεί να γράφει "μόνο" καλά νέα αν και αυτά μας λείπουν...ούτε τι αρέσει στον ένα, δεν μπορεί να υποστηρίζει κάτι αντίθετο από το οφθαλμοφανές, και φυσικά για να υπάρχει πρέπει να ειναι πάντα απέναντι απο αυτόν που διοικεί. Αυτός ειναι και ο λόγος της ύπαρξης του, γιατί αν πάει με το σύστημα θα πρέπει να κλείσει... 

Ας μην ξεχνάνε λοιπόν όλοι αυτοί, που μπερδεύουν την προσωπική μου σελίδα με το blog, οτι όποιος και να βγει τωρα, το blog θα συνεχίσει να γράφει και θα ειναι απέναντι του. Κάποιοι δεν τους συμφέρει η αλήθεια τωρα, την ήθελαν όμως σαν τρελοί πριν απο 4 χρόνια, αλλά όλα εδώ ειναι γραμμένα και αρχειοθετημένα με τρόπο που δεν σβήνουν ούτε τροποποιούνται...και το 2019 και το blog αλλά και ο Γιάννης ήταν με την σημερνή δημοτική αρχή γιατί τότε ήταν αντιπολίτευση ... 

Εν κατακλείδι καλή ψήφο αύριο το blog θα συνεχίσει να υπάρχει όποιος κι αν βγει αρκεί να έχουμε υγεία.

Υ.Σ Κάποιοι και κάποιες που σήμερα στραβομουτσουνιάζουν έχουν βρει βήμα στο blog μάλιστα και με μεταμεσονύχτια τηλεφωνήματα... μην φτάσουμε στο σημείο να αναφέρουμε και ονόματα. 

Υ.Σ Στο blog σήμερα δεν θα γίνει καμία ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: