Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

 Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ  συνεδρίαση στις 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 17:00 μ.μ.  στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:
1. Τροποποίηση προυπολογισμού έτους 2023.Απόφαση 133/2023 Οικονομικής Επιτροπής.
2. Εγκριση της υπ.αρ.20/2023 απόφασης Κοινωφελούς Επιχείρησης. Τροποποίηση προυπολογισμού.
3. Εγκριση της υπ.αρ.18/2023 απόφασης Κοινωφελούς Επιχείρησης. Κατάρτιση οικονομικών καταστάσεων έτους 2022.
4. Ορισμός μελών της Επιτροπής Εφαρμογής & παρακολούθησης των Σχεδίων Δράσης Φαλασάρνων, Λαφονησίου και Μπάλου-Γραμβούσας.
5. Εγκριση τροποποίησης Νομικής Δέσμευσης (1ος Α.Π.Ε, 1η Συμπληρωματική Σύμβαση και 2η παράταση σύμβασης) του έργου <Δημοτικός χώρος στάθμευσης στο Ακρωτήριο Γραμβούσας>.
6. Εγκριση  3ου Α.Π.Ε.  έργου <Αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου και υποδομών από θεομηνία Δεκεμβρίου 2013 Δ.Κισσάμου>. Αυξητικός κατά 201,72 Ευρώ λόγω μεταβολής του ΦΠΑ>
7. Διαγραφή ποσών λόγω λανθασμένης εγγραφής. (Τέλη Αποχέτευσης και Κλήσεις Κ.Ο.Κ.) Εισήγηση Οικονομικής Υπηρεσίας.
8. Διαγραφή προσαυξήσεων λόγω μη ενημέρωσης. Εισήγηση Οικονομικής Υπηρεσίας.
9. Μη απαλλαγή προσαυξήσεων. Εισήγηση Οικονομικής Υπηρεσίας.
       Κίσσαμος 26/10/2023
H ΠΡΟΕΔΡΟΣ    
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ ΝΙΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: