Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τηλεφωνική απάτη είχαμε πάλι σήμερα στην περιοχή μας, με τον απατεώνα και την απατεώνισσα να προσποιούνται γνωστό λογιστικό γραφείο της πόλης. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αφού ο λογαριασμός που δόθηκε απο το θύμα, δεν είχε και πολλά ή καλύτερα όσα θα ήθελαν οι απατεώνες. 
Το έχουμε επισημάνει χιλιάδες φορές αλλά ειναι γνωστό οτι οι μιας ηλικίας δεν διαβάζουν πλέον ούτε εφημερίδα οπότε γίνονται εύκολα θύματα της αγνοίας των, στα χέρια των επιτήδειων. Το γεγονός πάντως καταγγέλθηκε στο Α. Τ Κισάμου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: