Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Η ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ "ΑΜΜΟΥΤΣΕΣ"

Τον τελευταίο καιρό βομβαρδισθήκαμε από τις ξαφνικές και απρόβλεπτες εξελίξεις οσον αφορά τις 3 κοινές υπουργικές αποφάσεις (ΚΥΑ) σχετικά με τον δήμο μας. Όσον αφορά στην ενημέρωση των πολιτών, ευτυχώς μπήκαν όλα και όλοι στην θέση τους, αφού και άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι ενημέρωσαν  σωστά και αμερόληπτα τους πολίτες.
     Όμως ο Δήμος Κισάμου δεν είναι μόνο οι «αμμούτσες», οι παραλίες Μπάλος, Φαλάσαρνα και Λαφονήσι, οι δημότες δεν είναι αναγκασμένοι να παίζουν το παιχνίδι της κόντρας, της επιθετικότητας και των συνεχών κατηγοριών και συκοφαντιών... 
   Και αύριο και μεθαύριο θα είμαστε εδώ , και πρέπει να βάλουμε όλοι μαζί, είτε από την μια μεριά είτε από την άλλη, ένα λιθαράκι για αυτό τον τόπο, αλλιώς όλα στο μηδέν. 
 Η συνεργασία όλων ανεξαρτήτως που ανήκει, που ψηφίζει και τι θα ψηφίσει ο κάθε ένας είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ.... 
  Από πλευράς μου μπορώ και θέλω να συνεισφέρω στα παρακάτω
  Α. ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ
Β. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γ. ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ
  Η Κίσαμος αλλάζει, αναπτύσσεται κι εξελίσσεται, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: