Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΧΩΡΙΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ

Πριν μια βδομάδα το είχα ξαναγράψει θα πέρασε μάλλον στα "αδιάβαστα" λόγω εκλογών, το ξαναγράφω και τώρα με αφορμή την κοινή επιστολή όσο και το ενδιαφέρον του Δημάρχου μας, αλλά και του αντιπεριφερειάρχη για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στην Κάνδανο. 
Στο Κέντρο Υγείας Κισάμου δεν λειτουργεί το ακτινολογικό τμημα εδώ και 3 μήνες. Παρά τις προσπάθειες του διευθυντή του Κ.Υ. το τμήμα είναι κλειστό και οι άρρωστοι και "ενδιαφερόμενοι" πάνε ιδιωτικά. Δεν ξέρω αν είναι σπουδαιότερο το ένα από το άλλο ζήτημα, δεν ξέρω αν πρέπει να το μάθει και ο κ. Πολάκης όσο και η κ. Βολουδάκη που τόσο ενδιαφέρθηκαν για τα ΕΛΤΑ σε  Κάνδανο και Μουρνιές αλλά θα περίμενα τουλάχιστον τους δικούς μας άρχοντες να έχουν βγει στα πεζοδρόμια και να δημοσιοποιούν το θέμα με κοινές επιστολές διαμαρτυρίας. 
Το θέμα είναι ο Επίτροπος λένε οι πληροφορίες, ... όπως και τότε με το ασθενοφόρο... Ίσως, μπορεί και όχι!!! Εγω περισσότερο ποντάρω στην αδιαφορία μας.
 - Καλώ λοιπόν τους υπεύθυνους και αυτούς που κουμαντάρουν τα πράγματα στην Κίσαμο, αλλά και την αντιπολίτευση μας, κι ας μην έχει ορκιστεί ακόμα, να πράξουν τα δέοντα. 
Κοινή επιστολή κύριοι προς πάσα κατεύθυνση για τις ανάγκες μας... 
Από τον πολύ χορό, αν κρατά ακόμα, μπορεί να σπάσετε κανένα πόδι και θα χρειαστεί να σας μεταφέρουν στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: