Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΕΝΑ ΨΗΦΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ

Η αλήθεια ειναι οτι το μεγαλύτερο μέρος των έργων που έγιναν στην Κισαμο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγιναν επειδή ήταν αυτός ο άνθρωπος στην αντιπεριφέρεια, αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε στον κ. Καλογερή. Μάλιστα επειδη υπάρχει η απορία αν ο νυν αντιπεριφερειάρχης παίρνει σταυρό στο ψηφοδέλτιο, η απάντηση ειναι ξεκάθαρα ναι....  αν και όπως δήλωσε και πρόσφατα σε συνέντευξη του:  
 «Εγώ δεν έκανα προεκλογική εκστρατεία, όπως βλέπω κάποιoυς νεότερους γιατί κρίνομαι από την θητεία μου. Είχα μια θέση πάρα πολύ προβεβλημένη, έκανα έργο και θα κριθώ γι’ αυτό. Μπαίνει θέμα αποδοχής του έργου μου από την κοινωνία. Το όποιο αποτέλεσμα θα αξιολογηθεί».
Επειδή είναι δυσκολο ως ακατόρθωτο να βγάλουμε σαν περιοχή ένα εκπρόσωπο, και με δεδομένη την επανεκλογή Αρναουτάκη θεωρώ οτι ένα ψηφαλάκι μπορούμε να το δώσουμε στο Νίκο.... τον χρειαζόμαστε.
Έτσι και αλλιως απο αυτόν θα βασιζόμαστε και τα επόμενα χρόνια αφού τεχνικές υπηρεσίες δεν γίνονται απο την μια μέρα στην άλλη.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: