Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ


Το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, έναν χώρο πολυετούς προσφοράς, αλληλεγγύης και αγάπης ιδιαίτερα προς τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου, επικεφαλής του συνδυασμού "ΜΑΖΙ για την ΚΙΣΣΑΜΟ" Θεόδωρος Σταθάκης, με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.
Ο κ. Σταθάκης είχε συνάντηση με τον πρωτοπρεσβύτερο π. Αντώνιο Αρετάκη, διοικητικό διευθυντή του Αννουσάκειου Ιδρύματος και συνεργάτες του, από τους οποίους ενημερώθηκε για θέματα λειτουργίας του Θεραπευτηρίου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του ιδίου, του συνόλου των μελών του συνδυασμού του, αλλά και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας για το σημαντικό και πολύπλευρο έργο που παράγει το Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου.
Ο κ. Σταθάκης σημείωσε ότι δυστυχώς η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κισάμου δεν στήριξε το Αννουσάκειο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, αν και υπήρξαν έκτακτες επιχορηγήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ προς τον Δήμο, τμήμα των οποίων θα έπρεπε να αξιοποιηθεί για την ενίσχυση του Ιδρύματος με υγειονομικό υλικό, που ήταν απολύτως αναγκαίο εκείνη τη δύσκολη περίοδο.
Παράλληλα τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος του συνδυασμού του στον κρίσιμο τομέα της κοινωνικής πολιτικής είναι η πλήρης συνεργασία με το Αννουσάκειο Ίδρυμα, η διαρκής υποστήριξή του και η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή πρωτοβάθμια υγειονομική κάλυψη των συνδημοτών μας, ιδιαίτερα στην ενδοχώρα όπου οι ανάγκες είναι εντονότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: