Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΛΕΦΤΗ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο κ. Μυλωνάκης όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα δεν έχασε σε καμιά απο τις τρεις ενότητες του Δήμου Κισάμου.
* Φαίνεται καθαρά οτι η αποχή αλλά και το φαινόμενο των πολλών υποψήφιων να λειτούργησε υπέρ του, όπως φαίνεται οτι και ο κ. Θεοδωρογλάκης δεν έκανε καμία ζημιά στον κ. Μυλωνάκη ίσα-ίσα μάλιστα τον συσπείρωσε περισσότερο.
*  Τα ποσοστά του Σταθάκη και του Παρτσαλάκη αν τα προσθέσουμε σε κάθε ενότητα θα δούμε οτι ειναι περίπου το ίδιο ίσως και παραπάνω με τα ποσοστά του 2019 του κ. Σταθακη.
*  Ο συνδυασμός του κ. Μυλωνάκη έχασε αρκετούς ψήφους σε σχέση με το 2019 στην Μήθυμνα 335 και 366 στην Κισαμο, εντούτοις δεν έγινε ζημιά αφού πήγαν οι περισσότεροι στον Θεοδωρογλάκη.
*  Μεγάλος χαμένος σε ψήφους αναμφίβολα ο κ. Φραγκιουδάκης 461 το 2019, 310 το 2013 μεγάλη η απώλεια του Σκυλουράκη στο Ιναχώριο.
α) Ο κ. Μυλωνακης στα Εννιά Χωριά αύξησε την δυναμη του σε σχέση με το 2019 με μόλις δυο ψήφους παραπάνω αν και είχε στην τάξη του αρκετούς ισχυρούς. (Μακράκη και Σκυλουράκη που ήταν τις προηγούμενες εκλογές με αντιπάλους του)
β) Το παράδοξο βέβαια αυτών των εκλογών και εδώ οφείλετε και η νίκη ειναι οτι δεν χάθηκε μεγάλο ποσοστό, στην Κίσαμο, απο τον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη αν και η πόλη ειναι δω και 4 χρόνια σε χειμερία νάρκη. Μάλλον πίστεψαν οτι τωρα θα γίνουν όλα. Μακάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: