Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Αγαπητοί Συνδημότες
Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε στον Δήμο Κισσάμου και η «ετυμηγορία» των πολιτών που πήγαν στις κάλπες και ψήφισαν είναι απολύτως σεβαστή.
Ως Συνδυασμός, καταθέσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για ένα ελπιδοφόρο αύριο, για αλλαγή στην Κίσσαμο, που αξίζει περισσότερα, αξίζει καλύτερα και αυτό είναι κάτι με το οποίο κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει αντικρίζοντας σήμερα τις υποδομές της. 
Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ, προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των μελών του Συνδυασμού μας, στους 2.448 συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Ευχόμαστε στη νέα Δημοτική Αρχή καλή δύναμη. Ελπίζουμε να εκτιμήσει πραγματικά τη νέα εντολή που πήρε από τον Κισσαμίτικο λαό και να εργαστεί όπως επιτάσσουν οι καιροί και οι σημερινές προκλήσεις, προκειμένου να υλοποιήσει τα μικρά και τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας, προς όφελος όλων των ανθρώπων του.
Θεόδωρος Σταθάκης
Επικεφαλής Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΚΙΣΣΑΜΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: