Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας τρίτης ηλικίας, οι τρόφιμοι του Αννουσάκειου Γηροκομείου με τους συνοδούς τους, είχαν σήμερα μια ξεχωριστή μέρα.
Ο συλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Καστελλίου Κισάμου "Η Κοινωνική Πρόνοια" τους κάλεσε στο καφέ-εστιατόριο στο Λιμάνι Κισάμου και τους προσέφερε ένα κέρασμα. Καφέ αναψυκτικά και μπόλικα σπιτικά εδέσματα.

Ψυχαγωγήθηκαν με την θάλασσα, είδαν τα καραβάκια και απόλαυσαν την παρέα των ανθρώπων του συλλόγου.
Μία θαυμάσια πρωτοβουλία του συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων της πόλης μας, και μια αξέχαστη εμπειρία για τους τρόφιμους του γηροκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: