Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΔΩΡΕΑΝ WiFi ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Συνολικά 70 ελληνικοί δήμοι θα λάβουν κουπόνια αξίας 15.000 ευρώ που καλύπτουν το κόστος για την εγκατάσταση δημόσιων σημείων δωρεάν πρόσβασης WiFi μετά την τρίτη πρόσκληση υποβολής αιτήσεων WiFi4EU που πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Σεπτεμβρίου 2019.
Συνολικά, σε όλη την επικράτεια της Ε.Ε, διατέθηκαν 26,7 εκατ. ευρώ για την παρούσα πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ώστε να δημιουργηθούν δωρεάν δίκτυα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους όπως δημαρχεία, δημόσιες βιβλιοθήκες, μουσεία, δημόσια πάρκα ή πλατείες.
Ανάμεσα στους Δήμους αυτούς είναι και ο Δήμος Κισάμου που ετοιμάζει τις εγκαταστάσεις για δωρεάν internet, μάλιστα σε δυο σημεία της πόλης. Την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου και την πολυπληθή πλατεία Τζανακάκη. Ήδη οι τεχνικοί του ΟΤΕ ψάχνουν τα καλύτερα σημεία όπου θα υπάρχει γραμμή OTE αλλά και ρεύμα ώστε να τοποθετηθούν οι πομποδέκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: