Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Συλλεκτικό κομμάτι η φώτο; ..Μπα δε θα έλεγα, τέτοιες υπάρχουν πολλές, αλλά είναι καλή.... 
Μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση, δίχως λόγο μάλιστα, στην μικρή μας πλατεία. Δεν μπορείς, μην τάξεις, κι αν τάξεις πρέπει να κάνεις αυτό που έταξες... 
Σύγκριση δεν θα κάνουμε αν και μπορούμε, αλλά η φωτογραφία είναι χθεσινή, δεν είναι του 2014. Αυτά τα βλέπαμε το 2014, τα βλέπαμε το 2019, δυστυχώς τα βλέπουμε και τώρα... και όλοι ξέρουμε γιατί. Δεν υπάρχει σχέδιο για την πλατεία... απο κανένα! 
Αλήθεια που χάθηκε ο συγκοινωνιολόγος.....

Υ.Σ Ρε μπας να ξαναφέρουμε τα κρασπεδόρειθρα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: