Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΤΟ 17ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης (Σ.Ι.Π.Α.Κ) συνδιοργανώνει με τον Δήμο Κισάμου την Κυριακή 26/07/2020 το 17ο Ιστορικό Rally Κρήτης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκτός από Ιστορικά Αυτοκίνητα, Ιστορικές Μοτοσυκλέτες καθώς και αυτοκίνητα της κατηγορίας Youngtimers με έτος κατασκευής από το 1991 εως και το 1999 με κάρτα FIFA. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ από την πλατεία Δικαστηρίων στα Χανιά και η διαδρομή θα είναι η εξής:
1°ΣΚΕΛΟΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ)
ΣΤΑΛΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ-ΣΠΗΛΙΑ-ΔΡΑΚΩΝΑ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ-ΑΣΤΡΙΚΑΣ-ΔΕΛΙΑΝΑ-ΜΑΛΑΘΥΡΟΣ -ΣΑΣΣΑΛΟΣ -ΜΥΛΩΝΕΣ-ΣΤΡΟΒΛΕΣ-ΜΥΛΟΙ, όπου θα γίνει και η ανασυγκρότηση των πληρωμάτων.
2° ΣΚΕΛΟΣ
ΜΥΛΟΙ-ΕΛΟΣ-ΚΕΦΑΛΙ -ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΕΦΑΛΙ -ΚΕΡΑΜΩΤΗ-ΠΛΑΓΙΑ-ΚΑΜΠΟΣ-ΣΦΗΝΑΡΙ-ΠΛΑΤΑΝΟΣ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΤΡΑΧΗΛΟΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΙ όπου Θα γίνει και ο τερματισμός στις 14:30μ.μ περίπου.
ΤΟ Δ.Σ του Σ.Ι.Π.Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: