Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

"ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ" ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ TAMARA SHYRAI ΠΑΤΕΡΑΚΗ

Έκθεση ζωγραφικής της Ταmara Shyrai-Πατεράκη με τίτλο "Πινελιές του Φεγγαριού" αλλά και "Χρώματα Κισάμου" απο τις 30 Ιουλίου ως και τις 13 Αυγούστου στην αίθουσα εκδηλώσεων του αρχαιολογικού Μουσείου Κισάμου, στον πρώτο όροφο.
 Η Ταμάρα γεννήθηκε στην Ουκρανία και σπούδασε στην Ακαδημία Τεχνών του Lviv σχέδιο, ζωγραφική, γλυπτική, και κεραμική τέχνη. Το 2003 έλαβε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα και το 2015-18 δίδαξε ακαδημαϊκό σχέδιο ζωγραφικής στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού του Κιέβου. Από το 2018 ζει και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Πολλά έργα της Ταμάρα βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές σε Ουκρανία, Ρωσία, Σουηδία και Ελλάδα.
Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 3 Αυγούστου στις 7 το βράδυ και η είσοδος για την έκθεση είναι ελεύθερη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: