Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Άλλο ένα έργο του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων ξεκίνησε στην Κίσαμο και είναι η διαμόρφωση χώρου σταθμευσης, προυπολογισμού 70.000 Ε, στην βόρεια μεριά του Λιμενικού σταθμού (κίτρινο). Φυσικά υπάρχει και άλλος ένας χώρος αρκετά μεγάλος που μπορεί να διαμορφωθεί και να πάνε εκεί τα εκδρομικά λεωφορεία που σήμερα καταλαμβάνουν χώρο μέσα στο κυρίως λιμάνι. (κόκκινο)
Τις επόμενες μέρες περνά απο το Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου και η ανάθεση μελέτης για την πρώτη άδεια υδατοδρομίου, στο λιμάνι Καβονησίου, προυπολογισμού 20.000 Ε +ΦΠΑ. 
Την άλλη Δευτέρα 10 Αυγούστου θα επισκεφτεί την Κίσαμο και τα λιμάνια της, ο πρόεδρος του ΛΤΝΧ κ. Δημήτρης Βιριράκης, όπου θα έχει επαφές με την Δημοτική αρχή, αλλά και τον σύλλογο Αλιέων Κισάμου, για θέματα που αφορούν κυρίως το ψαρολίμανο της Λίμνης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: