Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΜΥΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ήταν σίγουρο οτι η αντιπολίτευση θα έκανε αυτό που θα έκανε και κάθε νομοταγής πολίτης. Έτσι ζήτησε όλες τις αποφάσεις σχετικά με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απο την υπεύθυνη μηχανικό του Δήμου κ. Μ. Μυλωνάκη, για να δει αν τηρήθηκαν τα νόμιμα, ειδικά με τα σωμαράκια που μπήκαν δίχως προειδοποίηση και δίχως έγκριση απο την ποιότητα ζωής του Δήμου Κισσάμου. Και αφού φαίνεται καθαρά οτι δεν υπήρχε πουθενά εγκριση για το θέμα αυτό, συνέταξε και αναφορά προς το Α.Τ Κισάμου, εξηγώντας στον διοικητή το πρόβλημα. 
- Δεν ξέρω αν τελικά υπάρχει έγκριση, έχω μπερδευτεί με τις τόσες αλλαγές που μάλιστα τις ανακοινώνουν δίχως να αλλάζουν και την σήμανση, αλλά ευκολα κάποιος μπορεί να ανατρέξει στην διαύγεια του Δήμου και να δει πως ξεκίνησαν οι αλλαγές αυτές και ποιος τις απαίτησε. Μάλιστα χιουμοριστικά ο πρώην Δήμαρχος ρωτάει να μάθει αν είναι νέος ή παλιός ο συγκοινωνιολόγος σε σχετική ανάρτηση του. Φυσικά στο πρωταρχικό χάρτη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων είχε συνηγορήσει και ο Νέος Εμπορικός σύλλογος, άσχετο να δεν αναφέρεται πουθενά στα έγραφα της ποιότητας Ζωής ή της Δημοτικής κοινότητας Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: