Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Το μπάχαλο με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις συνεχίζεται... μάλιστα όπως φαίνεται οι μισές που δεν άλλαξαν παρέμειναν και αυτές που τροποποιήθηκαν μάλλον περιμένουν την επίσημη έγκριση δημιουργώντας όμως ένα άνευ προηγουμένου χάους στην πόλη. 
Οι ντόπιοι συγκοινωνιολόγοι μάλλον βιάστηκαν... και απ' την χαρά τους ξέχασαν οτι ήθελε πρώτα έγκριση και μετά να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις. Φυσικά στην Κίσαμο δεν σε γράφει κανένας τροχονόμος αν μπεις αντίθετα στον μονόδρομο, πόσο όταν δεν είναι και σίγουρο οτι θα γίνει. Πας ανάποδα και αν σε σταματήσει κανένας εύκολα λες εδώ δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι μονόδρομος το κουβεντιάζουν, ή αφού όλοι πάνε ανάποδα στο μονόδρομο ακόμα και οι εκλεγμένοι εγώ θα αλλάξω την κατάσταση; Βρίσκεις πολλά πατήματα και δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε....όλα.
Στο σχέδιο που βγήκε στην διαυγεια του Δήμου Κισάμου φαίνονται οι εγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ..αλλά με πρόταση όπως αναφέρει και το σχετικό έγγραφο, του κ. Τουλουπάκη μέλους της Ποιότητας Ζωής, έγιναν 4-5 αλλαγές και έχουμε σήμερα μια άνευ προηγουμένου κατάσταση. Φυσικά η απορία όλων είναι γιατί απο την αρχή δεν είχαμε αυτές τις αλλαγές μιας και όλοι όσοι τις αποφάσισαν ήταν μέλη της ίδιας ομάδος; 
Ας ελπίσουμε οτι σήμερα που συνεδριάζει πάλι η επιτροπή θα πάρει τις τελικές της αποφάσεις, θα σταματήσει το μπάχαλο αυτό που μόνο καλό δεν είναι για τους επιχειρηματίες αλλά και τους οδηγούς, και θα διορθωθεί η κατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την τοποθέτηση σημάτων που θα μπουν με υπόδειξη της τροχαίας .....
Μετά όλοι φωνάζαμε οτι μας έφταιγε ο Σταθάκης.... δυστυχώς η ανακύκλωση των ιδεών και με ανθρώπους που αντισκαρώνουν με το παραμικρό έχει δημιουργήσει κακή εικόνα....στην πόλη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: