Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Υπαίθριο δημοτικό γυμναστήριο ή ένα κέντρο σωματικής άσκησης ετοιμάζει ο δήμος Κισάμου με τα όργανα να έχουν ήδη παραγγελθεί.
Συνολικά 10 όργανα γυμναστικής θα τοποθετηθούν σε διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο πίσω απο το Θεοχαράκειο τις επόμενες μέρες για να γυμνάζονται όποιος και όποια θέλει.
Ένα όργανο ποδιών, κοιλιακών, ώμων, μπάρες, μονόζυγο, κωπηλάτης, εκτάσεων, στατικής βάδισης και βάδισης αέρος...  παραγγέλθηκαν απο την επιμονή και την υπομονή του Γιάννη Κελαϊδή αρμόδιου αντιδημάρχου και την αποδοχή της Δημοτικής αρχής μας. 
Σίγουρα δίνει άλλη χαρά στην νεολαία και δημιουργεί αυτόματα ένα καλό χώρο δίπλα στους ήδη υπάρχοντες χώρους του μπάσκετ και του τένις.
Ευχή όλων να προχωρήσει και το 5Χ5 γηπεδάκι ποδοσφαίρου, στα Γλυκορίζια, που τόσο λείπει απο την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: