Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

-Ο ΠΓΣ Κισσαμικός και ο Ν. Κισσαμικός ανακοινώνουν την κοινή λύση συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Πελέκη. Μετά από μια πετυχημένη χρονιά με την αναβάθμιση της ακαδημίας μας αλλά και την άνοδο της ομάδας στην Β' κατηγορία Χανίων οι δρόμοι μας χωρίζουν. Αυτή η νέα προσπάθεια είχε όλα τα εργαλεία να πετύχει εντός και εκτός γηπέδου !!!.. 
Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του ΠΓΣ Κισσαμικός κι είμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση του νέου προπονητή της ομάδος, που θα κάνει έκπληξη! Μάλιστα είμαι απο τους ανθρώπους που στηρίζουν τον συγκεκριμένο παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδος μας, και ευχόμουν να αναλάβει τις τύχες των μικρών παιδιών της πόλης μας.
Μπράβο πρόεδρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: