Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ.....

Χθες Τρίτη 28 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση-αυτοψία στο σχολικό συγκρότημα του Ελους, για να ιεραρχηθούν και να βρεθούν λύσεις για τα κτιριακά προβλήματα των δύο σχολείων.
Οι παρευρισκόμενοι κ. Τουλουπάκης Θεόδωρος πρόεδρος σχολικής επιτροπής, κ. Φραγγιουδάκης Γεώργιος, επικεφαλής της ελάσσων αντιπολίτευσης μέλος σχολικής επιτροπής, η κ. Ψαράκη Όλγα πρόεδρος Ένωσης γονέων, η κ. Κουφάκη Μαρία γραμματέας πρωτοβάθμιας και ο κ. Μαρτσάκης Γιώργος πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σχολείων του Έλους, αποφάσισαν να δοθεί προτεραιότητα σε βασικά θέματα όπως η στεγανοποίηση των δύο σχολείων, καθώς η κάθε διαφορετική παρέμβαση θα είναι μάταιη αφού η υγρασία και σε κάποιες περιπτώσεις το νερό που εισέρχεται κυρίως τους χειμερινούς μήνες στα δύο σχολεία, καταστρέφει τους τοίχους τα χρώματα και τον εξοπλισμό.
- Με ανακούφιση και αγωνία περιμένουμε την υλοποίηση των εργασιών μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που θα υποδεχθεί εκ νέου τα παιδιά... έγραψε στην σελίδα του ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων Έλους Γιώργος Μαρτσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: