Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΑΠΟΚΤΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

Στην θέση που σήμερα μπορεί να δει κανείς ένα πράσινο "κουτί", έξω απο το Μουσείο, στην πλατεία Τζανακάκη, πρόκειται να τοποθετηθεί ένας Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής. 
Ο Απινιδωτής αυτός αποτελεί ευγενής χορηγία του Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση», με την αρωγή της Ι. Μητροπόλεως μας και του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος και Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και ο Διοικητικός Διευθυντής του Αννουσάκειου Αιδ. Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου π.Αντώνιος Αρετάκης θέλοντας ακόμα περισσότερο να συμβάλλουν εις την θωράκιση της υγείας των συμπολιτών μας ως και των χιλιάδων θερινών επισκεπτών του τόπου, καθώς είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο και παραδεκτό  πόσο κρίσιμα για την ζωή είναι τα πρώτα λεπτά σε μια ενδεχόμενη καρδιοαναπνευστικη  αναζωογόνηση, θα προβούν στην τοποθέτηση ενός τέτοιου «εργαλείου ζωής», ενός Απινιδωτή, στο κεντρικότερο σημείο της πόλεως μας. Σημείο που βρίσκεται σε κομβικό μέρος για όλη την πόλη. 
Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Κισάμου θα κάνουν επίδειξη χρήσης, του Απινιδωτή.....
Μπράβο σε όλους και αχρείαστος....

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Fantastic , great work and initiative 👏❤