Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

Δεν ξέρω αλλά για μένα κάνει την δουλειά του και πολύ καλά. Μάλιστα έχω ακούσει τα καλύτερα σχόλια για τον υπάλληλο του Δήμου που ρυθμίζει την κυκλοφορία στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Έχει υπομονή και εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές που έχει πάρει απο τους ανώτερους του. Μπορεί να μην είναι η δουλειά του αλλά την κάνει καλά, ...και εφόσον την κάνει θα πρέπει και να προστατευθεί. Τα γεγονότα που συνέβησαν παλαιότερα με τους δημοτικούς αστυνόμους που είχαν σαν αποτέλεσμα να διαλύσει αυτή η υπηρεσια, δεν πρέπει να επαναληφθούν και ο υπάλληλος αυτός πρέπει να προφυλαχτεί απο τους μάγκες της πιάτσας. Αν δεν τον θέλουμε τότε δεν υπάρχει λόγος να τον εκθέτουμε... απορώ βέβαια γιατί δεν τον βοηθά και η ντόπια αστυνομία.. ειδικά στις απειλές.
Φυσικά δεν ήταν κρυφό οτι καθάρισε και την πλατεία Τζανακάκη απο τα πολλά άναρχα παρκαρίσματα..βέβαια εκεί δεν τον ήθελαν οι ίδιοι οι καταστηματάρχες.. τους έδιωχνε λένε την πελατεία. Μάλλον όμως δεν ξέρουμε τι θέλουμε... αυτό είναι το σωστό σε αυτήν την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: