Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΑΥΡΙΟ ΛΕΝΕ... ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;

Είπαμε οτι η αγανάκτηση όλων με τον δρόμο Κολυμβάρι Κίσαμος δια μέσω Καλυδωνίας και παλαιάς Εθνικής οδού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Με διασταυρωμένες πληροφορίες λοιπόν για αυτήν την συνεχιζόμενη κατάσταση και με κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα, επιχειρηματίες της Κισάμου προσφεύγουν στην δικαιοσύνη. Ήδη έχουν ενημερώσει την αντιπεριφέρεια για την ενέργεια τους καθώς και τον υπεύθυνο του έργου που εν μέσω μηνύσεων υποσχέθηκε οτι ο δρόμος θα παραδοθεί αύριο Παρασκευή 31 Ιουλίου. 
Φυσικά μετά και αυτήν την εξέλιξη οι επιχειρηματίες της περιοχής είναι σε αναμονή και έδωσαν αναβολή στην μήνυση ως και την Δευτέρα. 
Για να δούμε αν τηρήσει την υπόσχεση του ο εργολάβος του έργου ή θα πάμε σε μηνύσεις; 
Πάντως είναι ντροπή να ενδιαφέρονται οι επιχειρηματίες για τον δρόμο και η αντιπεριφέρεια συν τους δήμους να μην κάνουν αυτό που πρέπει. Αύγουστος μήνας και ενώ όλοι θέλουν να δουλέψουν για να καλύψουν την τεράστια χασούρα του καλοκαιριού.. κάποιοι αδιαφορούν ή βάζουν τρικλοποδιές στους επιχειρηματίες της Κισάμου.
Επίσημα βέβαια δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση εδώ και καιρό για το δρόμο....και αυτό κάνει τον εκνευρισμό ακόμα μεγαλύτερο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: