Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020

ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΓΕΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ..ΑΛΛΑ

Λάτρης της χώρας μας είναι η Λούσια Γιαβορτσέκοβα η οποία δεν χορταίνει να ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις παραλίες ελληνικών νησιών.
Η σέξι ποδηλάτισσα μετά το χτύπημα από το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου είχε άλλη μια σέξι ανάρτηση για τους 1,6 εκατομμύρια θαυμαστές της.
Η Λούσια από τον Μπάλο της Κρήτης έχει την πλάτη γυρισμένη στο φακό και περπατάει ολόγυμνη... Όπως ήταν αναμενόμενο το Instagram της πήρε φωτιά...
Αυτές οι διαφημίσεις ανεβάζουν τις περιοχές μας σε ...άλλο επίπεδο!!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: