Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΣΦΗΝΑΡΙ

Τροχαίο αυτήν την ώρα λίγο εξω από το Σφηνάρι προς Κάμπο, στο σημείο σπεύδουν δυο οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού Κισάμου και περιπολικό του Α.Τ Κισάμου. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το τι έχει συμβεί ακριβώς. 
10.40 Αυτοκίνητο μάλλον ενοικιαστικό έχει ζυγιάσει στον γκρεμό ... ο οδηγός βρίσκεται στο όχημα και κάλεσε βοήθεια μέσω του διεθνή αριθμού έκτακτης ανάγκης 112. Στο σημείο αυτήν την στιγμή βρίσκονται δυο πυροσβεστικά οχήματα με 4 άνδρες του Πυροσβεστικού σταθμού Κισάμου. 
10.57
Τέλος καλά όπως ενημέρωσαν το αυτοκίνητο ασφαλίστηκε με συρματόσχοινα και στην συνέχεια απεγκλώβισαν τον οδηγό που είναι καλά στην υγεία του... αλλά φοβισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: