Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...

25 χιλιόμετρα θα κολυμπήσει ο 45χρονος Κώστας Βαρουχάκης, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για τη δημιουργία αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης στο Ειδικό Σχολείο στο χωριό Κουτουφιανά, στη Γραμβούσα Κισάμου. Ο 45χρονος μετά τη διάκρισή του στον αγώνα της σειράς Iroman στη Λιθουανία έχει βάλει σκοπό να κολυμπήσει τη διαδρομή από τη διάσημη παραλία του Μπάλου μέχρι την Κίσαμο, προκειμένου να προβάλλει αλλά και να ευαισθητοποιήσει όλη την Ελλάδα, ώστε να μαζευτούν χρήματα για το Ειδικό Σχολείο Κουτουφιανών. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου
Η δράση συνδιοργανώνεται απο την "Νεολαία Κισάμου" και τον Δήμο Κισάμου. Μάλιστα για τον σκοπό αυτό και για την βοήθεια που τόσο αναγκαία είναι για το σχολείο μπορείτε να βάζετε χρήματα στον παρακάτω σύνδεσμο ή στον λογαριασμό που ανοίχτηκε για τον σκοπό αυτόν στη Τράπεζα Πειραιώς.  
ΕΔΩ η σελίδα για να να δώσετε τις προσφορές σας για το σχολείο
Αν για οποιονδήποτε λόγο δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας στην πλατφόρμα, υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί απο την Τετάρτη.
Όνομα : ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ
Aριθμός Λογαριασμού : 6378-010152-211
ΙΒΑΝ : GR0701713780006378010152211
Τράπεζα : ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: