Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ

Οι μικροί αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου με κακή άμυνα στο πρώτο οκτάλεπτο και με αστοχία στα σουτ το δεύτερο οκτάλεπτο οδηγήθηκαν  σε ήττα για την 2η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος,  απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Ρεθύμνου ΑΓΟΡ με σκορ 23-46. Η ομάδα μας έδειξε εμφανή σημάδια βελτίωσης στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αντιστρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα.
Για την ομάδα μας συμμετείχαν ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,  ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 11, ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2, ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 6, ΛΙΑΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 1, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 1, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: