Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙ

Ο Κισσαμικός ή καλύτερα ο μεταλλαγμένος ΑΟΧ-Κισαμικός για τις ανάγκες της μετεγκατάστασης του στην πρωτεύουσα των λωτοφάγων... τερμάτισε 4ος, κάνοντας την καλύτερη πορεία, σε ένα όχι τόσο καλό πρωτάθλημα, με τις ομάδες που θα ανέβαιναν να τις γνωρίζουμε από τα Χριστούγεννα. 
Το τι θα επακολουθήσει στην ομάδα, ειδικά εμάς τους χωριάτες Κισαμίτες, μας αφήνει παντελώς αδιάφορους και θα έλεγα οτι ελάχιστοι πλην πολύ λίγων ενδιαφέρονται πραγματικά για μια ομάδα που την έχουν ξεγραμμένη. 
Σκοπός τώρα είναι να δημιουργήσουμε τις υποδομές για μια νέα ομάδα όχι δορυφόρο της ΠΑΕ Χανιά, (έτσι υπολογίζω οτι θα την βγάλουν) αλλά μια νέας ομάδας που θα έχει έδρα την πόλη της Κισάμου, με δικά της παιδιά συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία που είχε ο ΠΓΣ Κισσαμικός έως την φυγή του. (Δεν είμαι αντίθετος στην συγχώνευση με την Θύελλα)
Μάλιστα αποτελεί παράδοξο πως βλέπουν την ομάδα τους οι διοικούντες της ΠΑΕ, που ενώ πανηγυρίζουν για την 4η θέση στους δανεικούς, οι Κ-19 τους, τερμάτισε τελευταία και μάλιστα στα περισσότερα παιγνίδια έκανε και ζητιανιά για γεμίσει το ελλιπές ρόστερ της. 
Θα μου πείτε τώρα γιατί άλλαξες απότομα... έ εγώ δεν έχω συμφέρον απο την ομάδα για να συνεχίσω να την αγαπώ, εξάλλου βλέπω οτι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα να γίνονται ξένα, απόμακρα και στο τέλος ίσως να αναγκαστώ να φωνάζω για κάτι που δεν με εκπροσωπεί. Εξάλλου άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε....
Καιρός λοιπόν να δούμε πως θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας να παίξουν σε μια ομάδα που θα την αισθάνονται δική τους, θα την αγαπήσουν πραγματικά χωρίς να κάνουν αγγαρεία, όπως συμβαίνει τώρα. 
 - Βαγγέλη τι λες είσαι για νέος πρόεδρος; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: