Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

Εκτάκτως αλλά με τακτικό συμβούλιο σήμερα από τον Δήμο Κισάμου
Σας καλούμε σε τακτική  συνεδρίαση στις 30 Μαΐου 2018, ημέρα  Τετάρτη και ώρα  21:00. στην αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση προμήθειας αυτοκινήτου τύπου COMBO VAN για την υπηρεσία υδροάρδευσης.
2. Παράταση προθεσμίας έργου "Άμεση αποκατάσταση βατότητας αγροτικού οδικού δικτύου Δήμου Κισάμου από τη βροχόπτωση της 17-5-2018".
3. Τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2018. Αποδοχή χρηματοδότησης 501.778,71 Ευρώ για το Υποέργο "Αντικατάσταση αγωγών αμιάντου και ανίχνευση διαρροών δικτύου ύδρευσης εντός πόλεως Κισάμου".
4. Τροποποίηση προυπολογισμού έτους 2018. Αποδοχή χρηματοδότησης 74.000  Ευρώ για το Υποέργο "Ανάπλαση πλατείας Δημαρχείου" για τοποθέτηση ανδριάντα Ειρηναίου Γαλανάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια: