Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 29 Μαΐου 2018

20 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ

Ήρθαν να βρουν καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους.... φυσικά δεν διάλεξαν την χώρα ..γιατί τα όνειρα τους σταμάτησαν ανοικτά του Ποντικού. Ας ελπίσουμε οτι θα έχουν καλύτερη τύχη απο δω και πέρα. 
Οι μετανάστες τελικά μεταφέρθηκαν στην Κίσαμο με τα τρία σκάφη του λιμενικού μιας και έσπασε ο κάβος ρυμούλκησης του ιστιοφόρου. 
Οι μετανάστες που απο ότι δηλώνουν είναι Ιρανοί, θα μετακινηθούν προς Χανιά. 
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κισάμου που βρέθηκαν στο λιμάνι Κισάμου και φυσικά στο Αννουσάκειο που θα δώσει μια αλλαξιά ρούχα στα παιδιά, αλλά και θα τους μαγειρέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: