Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΗΡΘΕ

Μια ώρα προσπαθεί να το βγάλει από τους παλιούς δρόμους της πόλης το λεοφωρείο του ΚΤΕΛ ... κορνάρει, κάνει μπρος πίσω, το ίδιο που του κάνει ..κανείς δεν ακούει. 
- Όχι δεν ξαναγύρισε το ΚΤΕΛ στα παλιά του λημέρια, απλά τώρα για τους ανανεώσουν το δίπλωμα τους φέρνουν στην Κίσαμο και τους βάζουν να περάσουν από την παλιά τους διαδρομή... χχιχι.
Η αστυνομία είναι άξια, ικανή και όλοι ξέρουμε ότι τα καταφέρνει πολύ καλά στις δύσκολες υποθέσεις... μάλλον όμως αυτή η υπόθεση για την Κίσαμο είναι η δυσκολότερη.
Λύση μια, όποιος ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο να χάνει τις πινακίδες.... δεν πάει άλλο...εξάλλου η τουριστική περίοδος άρχισε. Εκτός αν αλλάξαμε πάλι το προϊόν μας!!

Ρίξτε και μια ματιά στην φωτο δεξιά, να καταλάβετε τι πράττουν άλλοι δήμοι.... Για να ζήσουμε όλοι καλύτερα, όχι μόνο κάποιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: