Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟΝ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ....

2 μήνες δεν έχουν νερό στις Λουσακιές και οι αγρότες και καλλιεργητές αναγκάζονται να επιστρατεύουν βυτιοφόρα για να ποτίσουν μιας και οι δυο γεωτρήσεις στην περιοχή έχουν πάθει ζημιά, όπως λένε. 
Η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος κ. Σταθάκης παραδέχτηκε το πρόβλημα και ξεκαθάρισε οτι προς το παρόν υπάρχει νερό μόνο για την ύδρευση των Λουσακιών απο την μοναδική γεώτρηση των Νταμπαριανών που δουλεύει. Το πρόβλημα με το νερό άρδευσης θα λυθεί σύντομα, με αλλαγή σωληνώσεων και νέα μοτέρ αξίας 30.000 Ε τα οποία δεν θα τα είχαμε αν δεν εξασφαλίζαμε και την χρηματοδότηση των 200.000 Ε απο το υπουργείο Εσωτερικών μιας και η περιοχή δεν πληρώνει...το νερό που καταναλώνει.

1 σχόλιο:

Α.Π. είπε...

10 με 15 μέρες δεν έχει, μην υπερβάλουμε..