Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΑ ΚΙΣΑΜΟΥ


Τελευταίες μέρες για την πρωτότυπη έκθεση με τίτλο "Trash Art" που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για θέματα ανακύκλωσης στη Biolea στον Άστρικα Κολυμπαρίου.
Χθες 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το event της European Sustainability Academy με οικολογικά ποδήλατα από bamboo – ένα event το οποίο έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για high media coverage και που θα γυριστεί πάνω σε αυτό ένα ντοκιμαντέρ.
Στις 22 Μαΐου στα εγκαίνια έγινε και μια συναυλία με ντόπιους μουσικούς (Μιχάλη Παπαδάκη, Βαγγέλη Γιαννιτσουδάκη, Μιχάλη Σαγκάνη, Βεστάκη Ίριδα) που έπαιξαν με μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά, κατασκευασμένα απο τον Chris Tsonias.
Η Έκθεση θα είναι ανοικτή ως και την Κυριακή 27 Μαίου.
Στην τελευταία φώτο ο Μιχάλης δοκιμάζει τα ανακυκλώσιμα μουσικά όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: