Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΣΤΗΡΙΖΩ 2018

Απόλυτα πετυχημένη η 4η φιλανθρωπική δράση ΣΤΗΡΙ-ΖΩ που διοργάνωσε η Νεολαία Κισάμου στο Θεοχαράκειο αθλητικό κέντρο την Κυριακή 27 Μαΐου, με τα έσοδα της εκδήλωσης να πηγαίνουν στο σύλλογο "Κύτταρο" της Χαλέπας Χανίων
Βραβεύθηκαν οι νέοι αθλητές του ΑΟΚ, οι μικροί σκακιστές Μπατσάκης Παναγιώτης και Απόστολος, αλλά και η ομάδα Νέων του ΠΓΣ Κισαμικός που πήρε το πρωτάθλημα την φετινή χρονιά.
Προηγήθηκε μη ανταγωνιστικός δρόμος 2.5 χιλιομέτρων μέσα στην πόλη με μεγάλη συμμετοχή και ακολούθησε αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στην Νεολαία και μια μικτή ομάδα απο τα Χανιά.
Μπράβο και καλή συνέχεια παιδιά με το καλοκαιρινό πρόγραμμα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: