Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ

Μετά την ιδιωτική τοποθέτηση των πλακακιών σε πεζοδρόμιο της πόλης, είχαμε και την ιδιωτική τοποθέτηση ασφάλτου σε δρόμο σχεδίου πόλης. 
Μάλιστα όπως έγραψε ο Βαγγέλης που πλήρωσε την άσφαλτο για πάρτη του ... οποιαδήποτε επένδυση γίνεται στην περιοχή μας πρέπει να είναι ολοκληρωμένη, για να τραβήξει κόσμο, αλλά και άλλους επενδυτές. 
Οι επενδυτές χρειάζονται τις παροχές που είναι υποχρεωμένοι οι δήμοι να δώσουν, μάλιστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλιώς πάνε αλλού....

Δεν υπάρχουν σχόλια: