Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, νοσηλεύεται ο 67χρονος Κισαμίτης, που αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής, μέσα στους χώρους του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Ο 67χρονος άντρας σύμφωνα με πληροφορίες έφερε πάνω του ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: