Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΙΟ

Αφού εξιχνιάστηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, οι κλοπές που διαπράχθηκαν σε οικείες της Ποταμίδας, τα αναιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους παθόντες.
Ένας απο τους παθόντες και ο Στέλιος Χαιρετάκης που για να δείξει τον σεβασμό του προς τους άνδρες του Α.Τ Κισάμου που εξιχνίασαν τις κλοπές, αφιλοκερδώς θα κλαδέψει και θα ξεβοτανίσει όλο το αστυνομικό τμήμα.
Το αστυνομικό τμήμα Κισάμου αν και έχει λίγους αστυνόμους, εντούτοις έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και εξιχνιάσεων δύσκολων υποθέσεων και αυτό το ξέρουμε όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: