Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ....

Αυτές είναι οι 8 καλύτερες παραλίες παρουσίασε η βρετανική εφημερίδα Mirror παρακινώντας το αναγνωστικό κοινό της να τις επισκεφθεί και να απολαύσει από κοντά τις ομορφιές τους.
1. Παραλία Ποταμός, Μάλια
2. Μπάλος
Περιβάλλεται από τα τιρκουάζ νερά μιας εκπληκτικής λιμνοθάλασσας, και αποτελεί must για όποιον αγαπά τη φύση και την περιπέτεια. Υπάρχουν περιορισμένες υπηρεσίες στην παραλία, επομένως οι επισκέπτες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό και σνακ, καθώς και να φορούν αθλητικά παπούτσια για να διασχίσουν τα βραχώδη σημεία που οδηγούν στην αμμουδιά.Αξίζει λόγω της εντυπωσιακής θέας που προσφέρει και της εκπληκτικής άγριας ζωής (γεράκια, θαλάσσιες χελώνες κτλ).
3. Ελαφονήσι
Πανέμορφη αμμουδιά με τιρκουάζ νερά, που θυμίζει Καραϊβική.Διαθέτει πολλές λιμνοθάλασσες φιλικές για τα παιδιά καθώς και αμμόλοφους.Η περιοχή είναι γεμάτη πολύχρωμα λουλούδια και άγρια ζωή. Η άμμος είναι ροζ, παίρνοντας το χρώμα αυτό από χιλιάδες κοχύλια.
4. Φαλάσαρνα
Είναι μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Κρήτης, και διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ο επισκέπτης, από ήσυχα μέρη μέχρι πιο ζωντανά με μπιτς μπαρ, ξαπλώστρες και εντυπωσιακά κύματα.Υπάρχουν επίσης ρηχά νερά για μικρούς επισκέπτες.
5. Μάταλα
6. Κόκκινη παραλία, Μάταλα
7. Φραγκοκάστελλο, Σφακιά
8. Βάι, Σητεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: