Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ....

Γέμισαν οι χώροι των εργαζομένων στην καθαριότητα απο σκυλάκια... καθημερινά φτάνουν και νέα, που οι "στοργικοί ιδιοκτήτες τους" τα πατάνε σε κάδους και κούτες. Τα νέα μέλη της ομάδα που αριθμεί πλέον 6 σκυλιά, είναι τρία μικρά (φωτο) που έφτασαν στον χώρο των εργαζομένων κατ' απαίτηση της αστυνομίας.
Ας ελπίσουμε οτι θα υιοθετηθούν σύντομα .... Πάντως είναι και μια καλή περίπτωση να σκεφτεί επιτέλους σοβαρά η Δημοτική αρχή μας την έναρξη της συνεργασίας με κάποιον κτηνίατρο της περιοχής. Χρειάζεται κάθε μέρα....(τα σκυλάκια είναι σίγουρα ανεμβολίαστα)
Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα προς το παρόν τα φιλοξενούν στις εγκαταστάσεις τους όπου και τα περιποιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: