Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ;

Κυκλοφορεί ευρέως στα ποδοσφαιρικά στέκια οτι μια ομάδα στον Νομό ετοιμάζεται να αλλάξει (πάλι) όνομα και να ονομάζεται απο το μακρόσυρτο και μη εμπορικό που έχει τώρα, σε ΧΑΝΙΑ, μάλιστα μπορεί να μην αλλάξει χρώμα η φανέλα, αλλά το σήμα της πλέον θα είναι ο Φάρος... 
Κάτι τέτοιο ακούγεται και αν αληθεύει θα πρέπει να μας προβληματίσει -όχι βέβαια όλους- αλλά τουλάχιστον αυτούς που ενδιαφέρονται για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης και ίσως είναι ευκαιρία να ασχοληθούν κάποιοι σοβαρά πλέον με την ομάδα της πόλης μας....(ποια θα είναι άραγε;)
Φυσικά μπορεί όλα να είναι διαδόσεις, αλλά μιας ο Πλατανιάς, ο ΑΟΧ, ο Κισσαμικός, ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους για την νέα σεζόν μυστικά, καλό είναι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πριν αυτή αρχίσει.... 
Παιδιά υπάρχουν, οι Νέοι πρωταθλητές, οι Παίδες στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, είναι αμαρτία να ψάχνουν ομάδες εκτός πόλης όλοι αυτοί ή να στελεχώνουν μια Κ19 που χειρότερα δεν θα μπορούσε να πάει.... είναι καιρός ακόμα να γίνει κι' ένα βήμα για "μια ομάδα" στην πόλη, ισχυρή και δυνατή όπως ήταν η παλιά.... θέληση χρειάζεται μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: